All I need - del 11

Jag reste försiktigt mig ur sängen för att inte väcka Jessie och lyckades rätt bra med det. Hon vred sig bara sömnigt om och fortsatte sedan sova. Jag drog på mig ett linne och ett par mjukisbyxor och tassade tyst ut genom dörren och in i hissen. Alla låg och sov och jag ville helst inte väcka dem. Jag tryckte på ettan på hissen och åkte ner till första våningen. Jag tog tag i den tunga, sönderklottrade dörren och tryckte upp den. Zayn stod där utanför och bet sig i läppen.
- What is it then ?

Sa jag trött och han nickade mot en tjej som låg och halvsov på en bänk.
- Her name is Anne and she was just dumped by her boyfriend. She's from Mullingar and I thought you might know who she is.

Jag suckade och började gå lite längre fram mot henne för att titta lite närmare.
- Zayn, I don't know every single person in Mullingar .. Anne !?

Jag tittade chockat ner på den sovande varelsen som ryckte till och stirrade på mig med stora ögon.
- Niall !?
____________________________________________________________________________________________

Annes perspektiv.

Jag låg ner på bänken när jag hörde Zayn prata med någon i sin telefon. Jag såg hur hans läppar rörde sig men hörde inte ett ord av vad han sa. Han lade på men höll kvar mobilen i handen och stirrade på den. Han tittade åt mitt håll och jag lade snabbt ner huvudet igen och låtsades sova. 5 minuter senare kom en blond figur ut genom dörren. Jag studerade honom långsamt. Han hade ett vitt linne och ett par gråa mjukisbyxor på sig, hans armar var ganska muskulösa och hans hår var rufsigt. Det såg nästan ut som om han nyss vaknat, vilket inte var så konstigt eftersom klockan var ungefär 3 på natten. Han stannade upp och pratade med Zayn och de båda påminde mig om några jag sett förut, jag kunde bara inte sätta fingret på vad. Den blonde gick närmare mig och jag stängde fort ögonen och låtsades sova.
- Zayn I don't know every single person in Mullingar .. Anne !?
En röst jag väl kände igen nådde mina öron och jag öppnade chockat ögonen.
- Niall !?
Jag satte mig snabbt upp och stirrade på honom med panikartade ögon, som om att han skulle försvinna om jag stirrade tillräckligt mycket.
En gatulampa tändes med ett flimrande ljus framför oss och lyste upp hela tillvaron.
- What are you doing here !?
Sa han högt och kliade mig i huvudet.
Det här gick inte ihop för mig, jag var så förvirrad.
Niall och Zayn, Zayn och Niall. Det kändes så bekant med de två namnen ihop. Jag tittade bort mot Zayn där han stod och bet på sina naglar och det slog mig så plötsligt.
- Zayn, why didn't you tell me ?
Han tittade frågande på mig.
- What ?
Sa han medans han spottade på marken. En av de saker jag hatade när killar gjorde.
- That you were Zayn in One Direction !
Han skrattade och sänkte blicken lite.
- Oh, I wanted to see what kind of reaction I would get.
Jag suckade och tittade tillbaka på Niall.
- Okay, back to the question. What are you doing here ?
Sa Niall och jag stönade tyst.
- Okay, long story made short. I moved away from Mullingar with my boyfriend for about a year ago. And tonight he broke up with me and threw all of my stuff on the ground, so I guess I don't have a home now.
Jag snyftade till och tittade ner i backen. Mitt mörkbruna hår föll framåt över axlarna och en pust av mitt schampo flög förbi. Jag andades in doften av jordgubb och passionsfrukt och tittade upp på Niall igen med tårfyllda ögon.
- Don't cry. I missed you so bad when you left Mullingar.
Han lade sin hand på min kind och jag log. Jag kvävde en rap som ville bubbla upp ur min mage. Alkohol var inte direkt bästa vän med mig.
- Wait, wait, wait ! How do you know eachother ?
Zayn tittade fundersamt på oss och jag var tvungen att fnissa till lite.
- We were best friends when I lived in Mullingar !
Sa jag och log stort mot honom. Han nickade förstående och jag satte min blick på Niall.
Jag älskade den pojken. Jag hade alltid gjort det och kommer alltid göra. Jag avbröts i mina tankar av att min mage kurrade, det var då jag insåg att jag inte hade ätit något sedan imorse.
- Are you hungry ?
Niall tittade frågande på mig och jag nickade.
- Come with us, I can probably fix some food.
Sa han och jag log stort.
- Thanks !
Svarade jag och reste mig upp. Zayn kom gående mot oss och ställde sig ivägen.
- Woah ! Wait, Niall you will wake everyone up !
Sa han och drog upp sin mobil ur fickan.
- The clock is just 3.30.
Han lade ner sin mobil i fickan igen och Niall gäspade.
- So what ? I just want to give her some food.
Sa Niall och tog min hand och drog med mig in genom dörren och sedan in i hissen. Han tryckte på en knapp men hissen vägrade börja åka. Han suckade tungt och jag fnissade till. Det var såhär jag kommit ihåg honom, med världens sämsta tålamod. Han dunkade näven i väggen och gjorde ett konstigt ljud som liknade.. Ja, det vet jag inte. Det lät roligt iallafall.
Tillslut började hissen röra sig uppåt. Vi kom upp till Nialls våning och han satte handen på handtaget. Han satte sitt finger vid munnen som ett tecken på att jag skulle vara tyst och jag nickade.
Vi gick in med försiktiga steg och det enda som hördes var våra andetag. Han lät lampan i taket vara av och satte istället på en liten lampa som stod på fönsterbrädan. Bredvid stod ett foto av killarna i One Direction och en tjej jag aldrig sett förut. Niall öppnade kylskåpet och tog fram något som såg ut som ett mjölkpaket och ett paket smör. Han tog fram en brödskiva och bredde den med smör. Jag log, han var en så omtänksam kille. Han visste inte om det, men jag hade haft en crush på honom sedan första gången jag träffade honom. Den hade svalnat lite på alla år jag inte sett honom men nu när jag träffade honom igen var allt som vanligt. Även fast jag haft en pojkvän hade jag tänkt på Niall. Hela tiden.
- Niall ? Can I say something ?
Jag tittade upp mot honom och han vände sig om med smörkniven i handen.
- Sure.
- I've been thinking about you, alot actually. I've had a crush on you since we met for the first time and I still have, i'm in love with you Niall.
Han tittade chockat på mig och jag undrade om det var för en bra sak eller en dålig. Lampan i taket tändes och samma tjej som på fotot kom ut till köket i rutiga pyjamasbyxor och ett vitt linne. Hon hade antagligen nyss vaknat.
- Niall, who's this ?
Sa hon och lade sina armar runt hans hals. Jag svalde hårt och tittade på dem båda.
- It's my old best friend from Mullingar !
Sa han glatt och log mot henne.
- Oh, how fun ! I'm Jessie, Nialls girlfriend. What's your name ?
Sa hon och log mot mig. Jag frös till och stirrade på en punkt precis bredvid Jessies ansikte. Jag var förälskad i en kille som hade en flickvän.
- Anne.
Sa jag och log tillbaka. Hon nickade och Niall gav mig mackan och ett glas mjölk. Jag log tacksamt och han gav mig en liten nick.
Mina kinder hade ändrat färg till en svag nyans av rosa efter vad jag sagt åt Niall. Jessie drog med sig honom in till ett annat rum som låg intill köket jag satt i.
Jag åt upp mackan och drack upp mjölken och reste mig sedan upp. Jag letade runt i väskan efter en penna och drog sedan upp den. Jag hittade en bit hushållspapper liggandes på bordet och skrev ner en anteckning.

'' Hi Niall, thank you for the food. Please just forget what I said, it doesn't matter now when I know you have a girlfriend. Anne xx''

Jag lade ner pennan i väskan igen och skyndade mig ut genom dörren. Jag brydde mig inte om vad jag skrev eftersom vi antagligen aldrig mer skulle ses. Så det gjorde inget om Jessie såg lappen och blev förbannad. Jag tryckte försiktigt ner handtaget för att inte väcka de andra som jag visste låg och sov där. De andra killarna i One Direction som jag sagt betedde sig som barn som försökte vara coola. Jag hade kallat Niall för ett barn som försökte vara cool ! Jag skyndade mig ner för alla trappor och märkte inte ens Zayn som kom gående. Jag sprang rakt in i honom och ramlade omkull i trappan. Han hjälpte mig upp igen och höll fast mig när jag försökte springa.
- Where are you going ?
Sa han lungt och hans röst fick mig att slappna av lite.
- I don't know, away from here.
Sa jag och han tittade rakt in i mina ögon med sina mörka, mystiska ögon.
- Thank you for your help Zayn, it means alot. But I have to go, please.
Han släppte taget om mig en aning. Jag tvekade lite men drog sedan in honom i en kram.
- Thank you, thank you so much, Zayn.

Viskade jag och han avslutade kramen och tittade på mig med ett par glittrande puppyeyes.

- Your phone number, please ?
Jag skrattade till och sa det till honom och fortsatte sedan springa ner för trapporna.

____________________________________________________________________________________

 

Hejsanhoppsanlillebror ! :D 

Äntligen är del 11 ute :)



Kommentarer
Tova

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!

2012-07-19 @ 22:13:50
Hanna :)

as bra :) <3 mer! :)

2012-07-20 @ 21:43:55
Ella

Sååååå, nu har jag äntligen läst! Och det var så häääääääääääääääääääääääär bra! ;*

2012-07-21 @ 19:08:16
URL: http://whymefanfic.blogg.se/
Elsa

Hejsan, jag har samma design som du och undrar hur ni fixade headern, är så sjukt nyfiken, för jag har tänkt göra en ny novellblogg när jag kommer hem från semestern...

Svar: Hej :D Jo det är så att det var mest min vän som gjorde headern, så jag måste kolla med henne hur hon gjorde. Men jag kan lägga upp ett inlägg där vi visar hur vi gjorde om du vill :)
sofia ~

2012-07-22 @ 17:45:51
URL: http://novellbloggerska.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0