All I need - del 9

- But i'm so mad at Zayn ! Why would he do that ? Lou gave up though, he was lying to Eleanor but Harry made him admit what he did. It was nice of them to tell us after a while, but I wont forgive them in the first place. What they did was horrible and they can't change the fact that i'm mad at them.
Jag pratade på och Niall nickade och lyssnade. Efter ett tag ändrades hans ansiktsutryck och han rynkade på näsan.
- What is it ?
Sa  jag och höjde på ögonbrynet.
- I'm hungry.
Sa han och jag skrattade.
- You can go, i'll sit here for a while and just.. think.
Han reste sig och jag reste mig också för att kyssa honom. Han tog mina händer och kysste mig och vinkade sedan och gick. Jag satte mig igen och pillade lite i gräset. Jag hade det rätt bra nu ändå. Jag hade fått tillbaka min pojkvän och hade iallafall två av killarna kvar som vänner. Fast Louis och Zayn verkade ångra sig för vad det gjort. Frågan är bara vad som kommer hända mellan dem och deras flickvänner. Det återstår att se, men det är inte mitt problem.
___________________________________________________________________________________________
Jessies perspektiv.
 
Jag reste mig sakta upp från marken och borstade bort de små grässtråen som fastnat bak på mina ben. En vibration från mobilen som jag höll i handen fick mig att vakna från mina tankar.
Jag tittade ner på handen och låste upp mobilen. Jag fick en glimt av mina bara ben och det fick mig att inse att jag fortfarande bara hade en tröja på mig. Meddelandet var från Zayn och jag suckade tyst när jag öppnade det.
En lista av text mötte mina ögon och jag började gå sakta hemåt medans jag läste meddelandet. Mina ögon blev suddiga och jag stannade upp. Tanken slog mig, gråter jag för något som en som svikit mig skrivit ?
Jag snyftade till och insåg att det bara var att släppa ut det. Tårarna jag hållit inne allt för länge kom ut och jag snyftade vilt. En gammal dam kom förbi och tittade vänligt mot mig.
- What's wrong honey ?
Hon lade huvudet på snedden och jag torkade snabbt tårarna.
- Nothing.
Sa jag fort och gick med snabba steg därifrån. Jag öppnade smset igen och läste igenom allt en gång till.
 
// Jessie, I know ur mad. But I just want u to know that i'm sorry, I mean really, really sorry. And if I could turn back time I wish I would never have done it, and it was my fault that Lou helped me. I kinda forced him, i'm sorry Jessie ! Please forgive me ? Zayn xx \\ 
 
Kanske borde jag förlåta honom och Louis igen ? Jag satte händerna på huvudet och grävde in fingrarna i håret. En till vibration från mobilen kom bara några sekunder senare och jag öppnade det också. Det var från Niall.
 
// FOODTIME \\ 
Jag skrattade och började sakta gå hemåt igen medans jag tryckte in ett svar.
 
// On my way, STARVING ! \\
 
Jag låste mobilen och lät den ligga i högerhanden hela vägen hem. Jag gick in genom dörren och tog hissen upp till våran våning. Sen gick jag till dörren och klev in. Lukten av grillad kyckling slog emot mig och jag gick ut på den stora balkongen. Den var verkligen löjligt stor för att tillhöra en lägenhet. Liam, Louis, Niall och Harry satt vid det medelstora träbordet som fanns i lägenheten redan när vi flyttade in. Jag förflyttade blicken mot den lilla grillen som gick på el och så Zayn stå där och grilla kyckling. Hans blick mötte min och sänktes ner i golvet innan han vände sig och fortsatte grilla. Louis tittade på mig med en blick som var full av förlåtelse, sorg och dåligt samvete. Ungefär en likadan blick som Zayn hade.
Jag böjde mig fram mot Louis och han tittade fundersamt upp.
- It's okay, I forgive you.
Viskade jag och han gav mig ett snett léende. Jag lutade mig mot Niall som satt bredvid och pussade honom snabbt på kinden sedan bad jag honom ta över grillen och han fattade direkt att jag skulle prata med Zayn.
Niall gick fram till Zayn och knuffade honom lätt i sidan. Jag tog tag i hans handled och drog med honom in i huset.
- Explain.
Sa jag kort och han stönade och tittade ner i golvet.
- Okay, i've liked you since we met for the first time and I just wanted to feel your lips for one time, and then I came up with this idea that if I blamed you Niall wouldn''t be angry but I though't he'd believe you if you told him afterwards, but he didn't.
Han tittade upp och mötte min blick.
- It's okay, I wouldn't be able to live without you anyways.
Sa jag med ett lite léende på läpparna.
Han slog sina armar runt mig och pussade mig lätt på kinden.
- That was just a friendly kiss.
Försvarade han sig och satte upp händerna framför kroppen och jag skrattade.
Han gick ut till grillen och knuffade bort Niall och sa något som liknade '' I'm the BBQ master. '' Jag skrattade till och hörde sedan något som väsnades inne i köket och gick dit.
- Oh my god .. Danieeeelle !
Ropade jag och sprang emot henne med öppna armar. Hon tog emot mig och fångade in mig i en kram.
- Be careful for the baby.
Skarattade hon ut och klappade sig på magen som hade växt ut lite och blivit rund. Jag lade försiktigt min hand på hennes mage och log stort.
- It's going to be a wonderful baby ! With you as the mother and Liam as the father.
Vi båda log och Danielle tog besticken som låg på bänken och gick ut till killarna. Jag kom strax efter med tallrikar och glas staplat på varandra.
Liam reste sig upp och tog snabbt emot besticken från Danielle. Jag ställde ut tallrikarna och glasen på bordet och gick in för att byta om.
Jag tog tag i mina orangea shorts och ett vitt linne och drog på mig det. Sedan gjorde jag en inbakad fläta i luggen och fäste den med hårnålar. Mobilen vibrerade och jag tog upp den för att svara i telefon.
''Eleanor'' stod det på skärmen. 
- It's Jessie here.
Sa jag med en glad ton.
- Hi, it's Eleanor. I haven't heard of Louis since he told me you cheated on Niall. He lied, I know. Is he there ? Can I speak to him ?
Hon lät orolig och jag nickade men kom sedan på att hon inte kunde se det. 
- Yeah sure, i'll give him the phone. Wait a second.
Jag rusade ner för trapporna och gav honom telefonen. Han tittade på mig med en konstig blick och jag mimade '' Eleanor '' mot honom.
Hans blick frös till och han satte försiktigt mobilen mot örat.
- Hey ..
Sa han tyst och gick in i huset. Jag tittade länge efter honom och vände mig sedan mot Niall och satte mig bredvid honom och tog tag i hans hand.
Jag tittade mot Liam och Danielle som satt och såg allmänt kära ut. Han hade sin hand på hennes mage och smekte den sakta upp och ner.
Jag tittade på Niall och kysste honom och placerad min andra hand på hans kind.
- Get a room.
Sa Zayn skrattande medans han lyfte av kycklingen från grillen.
Jag avslutade kyssen och lipade mot honom och han log busigt tillbaka.
Louis kom ut på balkongen igen och jag tittade frågande på honom.
- So ?
Sa jag efter en stund eftersom han inte verkade säga något. Han log stort och det léendet sa mer än ord till mig.


Kommentarer
Hanna :)

super bra :) har precis läst ikapp hela novellen och jag älskar den redan! <3

2012-06-27 @ 14:35:41
Ella

Ååååååh! MEEEER!

2012-06-27 @ 18:18:51
URL: http://whymefanfic.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0